Volgers

vrijdag 20 mei 2005

Enkele aanbevelingen.

Enkele aanbevelingen.
Ik wil graag van u/je weten of deze TurboGym tot positieve effecten bij uw gezondheid geleid heeft. In dit geval ga ik ervan uit dat U de oefeningen (in het bijzonder de landing) goed gelezen en uitgevoerd hebt.
Dit wil zeggen dat men gemiddeld 10 keer deze oefening(en) doet: bij de landing is dat 10 keer op en neer. U kunt de oefeningen naar behoefte herhalen of onderbreken. Als u uw bloeddruk meet, doe dat dan niet meteen na een lichamelijk inspanning zoals deze: kom eerst op adem. Voor het slapen gaan, zou ik geen oefeningen doen anders kan men juist niet gauw inslapen. Binnenkort zal ik met enkele metingen betreffend  bloeddruk en landing terugkomen. Want meten is weten. Ik zou minstens 1 week oefenen, tenzij u al resultaat geboekt heeft, voordat ik een reactie hierop zou melden. Bij de oefeningen hoeft u geen kleding te dragen of juist wat uzelf nodig vindt: in ieder  geval kleding moet niet strak  zitten om scheuren te voorkomen.
Zet hieronder uw reactie a.u.b.! Alvast bedankt en succes.

maandag 25 april 2005

Vermageren en conditie.

 Vermageren en conditie.
Dit was de vraag van mottofreak:
hi menbian
ik ben lid omdat ik wil vermageren en ook aan mijn condietie wil werken alles is nieuw voor me
daarom de vraag wat betekent Turbo gym
============================================
Deze vraag stond bij een andere discussie/onderwerp: als je vind dat je vraag/opmerking niet bij een bestaand bericht past, mag je zelf er een beginnen.
[1] Voor het vermageren zelf heb ik een link op mijn website en een andere groep: Dieet (De krimplijn), op natuurlijke basis en discipline.
[2]Voor je algemene conditie heb ik de TurboGym bedacht. Deze gaat over redelijk eenvoudige oefeningen thuis. De beschrijving ervan is bij deze groep te vinden; zie bericht Hoe kan ik de oefeningen vinden. Dit is de goedkoopste manier om aan de oefeningen te komen, anders kan men een cd-rom bestellen of eventueel de inhoud daarvan per e-mail. In dit geval is de text prettiger om te lezen en ter illustratie krijgt men een aantal foto's.
Ik zou om te beginnen een gratis test (BMI-Test), ook op mijn website, proberen en dan kijken hoe erg of niet  het is.
Vervolgens zou ik de dieet proberen te volgen (eigen msn groep, zie [1]) en de oefening De landing voorzichtig uitproberen. Later kun je het opbouwen.
Succes.

maandag 31 januari 2005

TurboGym (CD-ROM): Oefeningen/Esercizi.

TurboGym (CD-ROM): Oefeningen/Esercizi
De TurboGym in nu op cd-rom verkrijgbaar, met foto's en beschrijving van de volgende oefeningen: de landing/ de brug/ de lift/ tenen raken/ grond raken.
TurboGym, thuisgym voor Uw algemene conditie / Ginnastica domestica per mantenersi in forma. (C)2002 Salvatore Barberio ISBN 90-71615-22-7
Con foto e descrizione degli esercizi seguenti: l'atterraggio/ il ponte/ l'ascensore/ tocca i piedi/ tocca il suolo.
Bestelling/Ordine:
http://home.tiscali.nl/salbar/vragen.htm deze link gebruiken voor bestellingen/vragen.
http://home.tiscali.nl/salbar/domande.htm  usare questo link per ordini/domande.
 TurboGym (CD-ROM): Oefeningen/Esercizi